Egy élménydús fellépés Dinnyésen a tükörponty fesztiválon

A családi halas napon halászlevet kóstolhattunk. Kemencés Teki kenyérlángossal készül, melyek között volt halas is. A gyerekekkel sós halsütit készítettek, melyet a kerti kemencében sütöttek majd ki.

A nagymamák sütemény és lekvárversenye nevezett tételekből is kóstolhattunk az Iglice népdalkör asztalánál.

Halsimogató, halas ügyességi játékok, halfelismerő verseny is volt.

A Felhő Csoport halas játékligete a főépület múzeumi szobájában és az előtte lévő téren találtuk  meg. Nosztalgia fotósarok is várt minket az udvaron.

A főépületben
13.00 órától Szabó Krisztián tartott vetített képes előadást Bepillantás a haltenyésztés rejtelmeibe címmel,
14.00 órától Borbáth András sommelier tartott hat tételből álló borkóstolót a Halakhoz jól társítható borok címmel.

A rendezvénysátorban
10.00 -14.00 Horváth Gyula és népi zenekara muzsikált
14.00-16.00 Még egy kört! Gipsy Jazz Trio zenélt