Gyerekkoromtól hegedülni tanultam. Mivel a zene mellett a képzőművészet is érdekelt, a Képzőművészeti Szakközépiskolában érettségiztem. Utána basszusgitározni és nagybőgőzni tanultam a Postás Zeneiskolában, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakát végeztem el Berkes Balázs növendékeként nagybőgő szakon. 1994-ben diplomáztam.
2012-ben ének-zene mester diplomát szereztem az Eszterházy Károly Főiskolán.
Alapító tagja voltam a Wei Wu Wei zenekarnak (lemezek: Ablak egy tájra, Későre jár), a Wee Dot Jazz Quartetnek (Blue in Blue out). Játszottam a Dubcity Fanatics együttesben, valamint jónéhány más formációban vendégként. Szereplője voltam a Magyar Rádió által szervezett Jaco Pastorius emlékkoncerteknek. Tagja voltam a Swing Ladies Hungary bigband- nek és a Bódás Zsuzsanna JazzBarokknak.
A Hot Club of Hungary-vel eddig két lemezem jelent meg, a Flór Gábor Harmonica Summit-tal szintén kettő, amiből a második Django Reinhardt tiszteletére készült (Merci, Monsieur Django).
Jelenleg a Valaki Alfonz együttes és a Hot Club of Hungary zenekar mellett a Még egy kört! Gipsy Jazz Trió tagjaként játszom.

Jelenleg a Valaki Alfonz együttes és a Hot Club of Hungary zenekar mellett a Még egy
kört! Gipsy Jazz Trióban működöm.